Logo Pro-GS Afzuigsystemen

Voor professionele nageltafelafzuigsystemen

Door het Pro-GS systeem beschermt u uzelf en uw klanten tegen de schadelijke dampen en (fijn-)stof tijdens de behandeling. Het systeem is uitvoerig getest en na een ontwikkelingsperiode van meer dan drie jaar, is het product definitief ontwikkeld.

De voordelen van het Pro-GS nageltafelafzuigsysteem

Voorkom gezondheidsklachten en kies voor het Pro-GS systeem. Een goed nageltafelafzuigsysteem voorkomt klachten als bijvoorbeeld chronische verkoudheid, maar ook allergieën wegens blootstelling aan chemische dampen op acryl basis en stof. Het Pro-GS systeem kan desgewenst geleverd worden als losse unit, welke vervolgens ingebouwd kan worden in bestaande nageltafels, maar ook in op maat gebouwde meubels kan het systeem worden ingepast.

Geschikt voor inbouw in haast elke bestaande nageltafel;
Optimale afzuiging van stof;
99,99% van alle chemische dampen worden geneutraliseerd;
Een fluisterstil systeem;
Toerental kan traploos worden ingesteld;
Groot werkoppervlak en een groot rooster;
Alle (fijn-) stoffen worden opgevangen in de ruim bemeten filter;
Weinig onderhoud nodig, dus ook lagere onderhoudskosten;
Slechts 2 zakken koolstofkorrels op jaarbasis nodig voor de filtering;
3 jaar garantie op de motor van het systeem;
Optioneel kunt u kiezen voor een service- of leasecontract.

Kom ons bezoeken en leer meer over de diverse afzuigsystemen

Bij Pro-GS zijn wij bekend met alle afzuigsystemen in de nagelbranche. Wij laten u graag de voordelen van de diverse units zien, zodat u het echt kunt ervaren. Wij zullen u voorzien van alle informatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U kunt vooraf een afspraak met ons maken, dan kunnen wij u voorzien van alle benodigde aandacht.

Wilt u ook op weg naar een schonere en gezondere werkomgeving? Dan ligt de keuze voor het Pro-GS systeem voor de hand. Uw gezondheid, en die van uw klanten, is vanzelfsprekend van de hoogste prioriteit en op basis hiervan is het systeem ontwikkeld. Of u nu kiest voor een losse unit, welke u zelf inbouwt, of wilt u het nageltafelafzuigsysteem ingebouwd hebben in een op maat gemaakt meubel? Voor Pro-GS is dit allemaal geen enkel probleem. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06 47 970 494.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons nageltafelafzuigsysteem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Logo Pro-GS afzuigsystemen

Adres

Celsiusstraat 7
3846 BK Harderwijk
(bezoek alleen op afspraak)

Contactgegevens

Overig

Overige locaties voor alleen demo/uitleg.
Voor meer informatie, zie onze contactpagina.

Social media